Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovde možete da izmenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Login

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste VAŠU ŠIFRU?

 

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na REGISTRACIJU.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

Naši Partneri

​​​​​Parametric2_fs.jpgAluKönigStahl nudi najkvalitetnije aluminijumske, čelične i PVC sisteme, kao i komponente za savremenu, energetski efikasnu arhitekturu, te na taj način podržava koncept izgradnje održivih zgrada. Poznati brendovi garantuju asortiman visokog kvaliteta, koji se neprestano usavršava i prilagođava kako trendovima u arhitekturi, tako i građevinskim propisima.

Već više od 50 godina AluKönigStahl neguje savez sa dva vodeća proizvođača sistema. Jedan od njih je Schüco, svetski lider u proizvodnji aluminijumskih i ekspert za PVC sisteme. Drugi je Jansen, specijalista za sisteme čeličnih profila. Ova saradnja i razvoj inovativnih proizoda omogućili su da AluKönigStahl postane tehnološki lider na tržištu​.​