Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovde možete da izmenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Login

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste VAŠU ŠIFRU?

 

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na REGISTRACIJU.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

Postavljanje elektroinstalacija i uređaja za odvod dima i toplote

​​ Gebäudeautomation300x300.JPGPartneri za automatizaciju zgrada, električne i elektronske proizvode

Bilo da je u pitanju priključak elektro-otvarača vrata, motorna brava sa višestrukim zaključavanjem, ugradnja uređaja za noćno hlađenje u kombinaciji sa Schüco TipTronic prozorima ili automatska ventilacija školskih učionica kada koncentracija ugljen-dioksida u njima postane suviše visoka - sve to spada u oblast automatizacije zgrada.

Proizvođači aluminijumskih, PVC i čeličnih konstrukcija ove poslove poveravaju školovanim stručnjacima za elektroinstalacije. Mi smo uspostavili saradnju sa nekoliko preduzeća specijalizovanih za elektronistalacije. Ova preduzeća su pohađala obuke o našim proizvodima, pa su u stanju da pravilno projektuju, montiraju i održavaju sve elektrokomponente iz asortimana Schüco i Jansen.

Održavanje i popravke

Osim u projektovanju elektroinstalacija, pomenuta preduzeća su pouzdan partner i prva pomoć kako u pronalaženju grešaka, tako i u poslovima održavanja svih instaliranih elektro-uređaja.​

​​