Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovde možete da izmenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Login

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste VAŠU ŠIFRU?

 

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na REGISTRACIJU.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

Seminari za tehničare, obuke za upotrebu softvera CAD & CAP

​​​​​​​seminar 409_661.jpgŠkolovanje u AluKönigStahl-u

ALUKÖNIGSTAHL stalno organizuje obuke i seminare. U fokusu su različite teme. Predavanja i diskusije su prilagođeni za sledeće kategorije polaznika:

(1) osnovni nivo, (2) početnici, (3) napredni i (4) eksperti.

Redovno pozivamo na školovanje u našem obrazovnom centru u Beču, tokom godine organizujemo seminare širom Austrije, a rado ćemo doći i kod Vas, ako to želite.

​ 

 

Obuke kod naših sistemskih partnera

Naši sistemski partneri takođe imaju široku ponudu seminara i obuka. Vaši neposredni saradnici iz ALUKÖNIGSTAHL-a će Vam pomoći da dogovorite tačne termine.

Besplatno ili uz učešće u troškovima

Naši seminari su brižljivo pripremljeni, materijali su detaljni i sadrže dragocene i opširne informacije, a mi Vam uvek stojimo na raspolaganju bez ograničenja. – Za to je potrebno mnogo truda i zalaganja. Molimo Vas, informišite se unapred o minimalnom broju učesnika i o uslovima za učešće na seminarima. Sa zadovoljstvom ćemo Vas na sledećem seminaru pozdraviti kao partnera i gosta!

Ovde ćete pronaći informacije o terminima i o našem programu obuka: