Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovde možete da izmenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Login

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste VAŠU ŠIFRU?

 

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na REGISTRACIJU.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

Površinska obrada

​​​​​​Farbreihe SchücoPowClean.jpgPovršinska obrada - usluga koju pruža ALUKÖNIGSTAHL

Dizajn i boje u velikoj meri određuju celokupan utisak o zgradi. Treba vrlo promišljeno pristupiti izboru tipa boje, same boje, njenog kvaliteta i postojanosti u određenom vremenskom periodu.

Da bismo Vam olakšali izbor, pomogli da donesete pravu odluku i pružili Vam kvalitetnu uslugu i u ovoj oblasti, na osnovu iskustva kompanije Schüco, uspostavili smo saradnju sa austrijskim kooperantima za površinsku obradu.


Provereni i pouzdani postupci površinske obrade

Za površinsku obradu sistemskih, aluminijumskih profila Schüco, zatim pribora (limova), dodatnih profila, čak i delova okova (na upit), ALUKÖNIGSTAHL nudi servis "oplemenjivanja".


Ton karte

Za jednostavan izbor boje stoje Vam na raspolaganju dve ton karte.

  • Schüco ton karta Basic (sa uobičajenim programima boja RAL, DB, ...)

Ova ton karta je namenjena za redovne poslove, dakle za standardne postupke površinske obrade i za standardni prah, za koji nisu određene minimalne količine poručivanja.

  • Schüco ton karta Advanced (sa specijalnim postupcima i specijalnim bojama Schüco)

Ova ton karta sadrži specijalne postupke i specijalni prah, a minimalne količine poručivanja su određene kako za objekte, tako i za sve Basic proizvode.​

Obe ton karte prikazuju izgled boje, ali daju i tekstualne informacije o postupcima površinske obrade, koje ćemo opisati u nastavku.

Površinska obrada je veoma zanimljiva tema, jer pravi izbor i tip boje zauvek određuju izgled gotovog objekta. Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja u vezi sa površinskom obradom.