Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovde možete da izmenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Login

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste VAŠU ŠIFRU?

 

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na REGISTRACIJU.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

Premium partnerstvo

Premium Partnerschaft.JPG
Ovom brošurom Vam – doslovice rečeno – pružamo ruku, kako bismo zajednički nastupili na tržištu. Naš premium partnerski program, za koji i Vas želimo pridobiti, označava okvirne uslove za svrhovitu saradnju. Ovdje nije riječ o knjizi obaveza, nego štoviše o obostranoj težnji da slijedimo iste vrijednosti. Jer ALUKÖNIGSTAHL premium partnerski program slijedi dva velika cilja: Sa jedne strane, da se (još bolje) upoznamo. Sa druge strane, da sarađujemo kako bismo mogli zajedno slaviti uspjehe. Kako bi se to postiglo potrebno je naravno obostrano izlaženje ususret. Samo onaj ko drugog i njegove potrebe dobro poznaje, može poslovati na tržištu kao partner. Naša ponuda je jasna: U nama imate tradicionalno, kompetentno porodično preduzeće sa pouzdanom kvalitetom kao vjernog partnera. Ono što nas treba vezati je cijenjenje naših i vaših proizvoda i usluga – kao baza za naš zajednički uspjeh. U tom smislu se radujemo našoj obećavajućoj budućnosti. Sa Vama kao premium partnerom!
 
PREMIUM PARTNERSC​HAFt.pdf​​​​​​​