Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovde možete da izmenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Login

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste VAŠU ŠIFRU?

 

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na REGISTRACIJU.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

Budi i ti naš brend ambasador!

Imaš hobi i interesovanja kojima si posvećen, u kojima uživaš i u koje veruješ? A želeo/želela bi još nečim da ih upotpuniš? Voleo/Volela bi kao i mi da zajedno i na drugačiji način stvaramo nove, inspirativne i zanimljive mogućnosti gde svako može da ostavi lični pečat? A uz sve to si i aktivan/aktivna na društvenim mrežama?

Onda baš tebe tražimo! Tu smo da sa mladim i kreativnim ljudima ispunjenim pozitivnom energijom otkrivamo nove načine saradnje i gradimo budućnost. Zato su nam potrebni brend ambasadori koji će biti deo našeg tima i tako nas kroz svoja interesovanja i aktivnosti podržavati na društvenim mrežama. Želimo da podržimo jedni druge u ostvarenju zajedničkih ciljeva i da timski i ponosno ostvarujemo baš ono što i osećamo.

Zato pusti mašti na volju i pridruži nam se jer zajedno pomeramo granice. Radujemo se tvojoj kreativnosti i ideji koju nam možeš poslati na imejl: office@alukoenigstahl.rs  i možda baš ti budeš naš brend ambasador za 2019. godinu. A na našoj internet stranici www.alukoenigstahl.rs  možeš saznati više o našem svetu vrata, prozora i fasada.


collage brend ambasador.jpg

viber image1.jpg