Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovde možete da izmenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Login

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste VAŠU ŠIFRU?

 

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na REGISTRACIJU.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

Schüco ANCOLOR

Za oplemenjivanje površine u eloksalu nudimo dvije varijante:

  1. Eloksirajući postupci na bazi elektro hemijskog oplemenjivanja
  2. Premaz prahom s eloksal karakterom

 

Eloksirajući postupci na bazi elektro hemijskog oplemenjivanja

Navedeni postupak odgovara poznatoj i desetljećima primijenjenom oplemenjivanju površina u eloksak kupki. Profili se, nakon prikladne pred obrade (luženje) ostavljaju izvjesno vrijeme u eloksal kupki, dok se ne postigne željeni ton boje. Moguća je predobrada profila brušenjem (ovisno o konturi profila).

Posebnosti: Mehanička obrada EURAS A1-A5. U Austriji se nudi obično samo brušenje (A1). Visokokvalitetne mehanički obrađene metalik površine koje se baziraju na aluminiju tako su dostupne preko AluKönigStahl-a.

 

Premaz prahom s eloksal karakterom

Pošto određeni uticaji iz okoliša kao npr. sol ili špricani malter štete standardnom eloksalu , Schüco je razvio grupu praha, čije su boje prilagođene i sa kojima  se mogu naknadno proizvesti tonovi eloksala.

 

Površina izgleda slično kao da je eloksirana, međutim radi se o premazu prahom.

Posebnosti: S grupom proizvoda Schüco AnoLine AluKönigStahl nudi tehnička rješenja u obliku premazivanje sa prahom kod poznatih nedostataka eloksiranja. To je prije svega otpornost na gips i u Evropi inače ne raspoložive Anolok-eloksal-sive boje kao i naknadno oblikovanje obojane Sandalor-površine kao Metallic-prah.

 

Molimo Vas potražite opširnije informacije pod tabom „Info centar površine".