Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovde možete da izmenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Login

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste VAŠU ŠIFRU?

 

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na REGISTRACIJU.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

CAD Software

SchüCad.jpgSa našim CAD-softver modulima nudimo Vam radnu platformu, s kojom možete brzo i precizno riješiti Vaše nacrte i konstruktivne zadatke. SchüCad radi na bazi vodećeg konstrukcijskog softvera AutoCAD(R). Navedeno Vam omogućava jednostavnu razmjenu podataka sa Vašim partnerima i efikasniju obradu Vaših nacrta u radionici. Šire mogućnosti primjene nudi modul ATHENA/SE sa svojim mnogobrojnim funkcijama izdavanja naređenja, koja su specijalno prilagođene metalnoj struci.

 

 

CAD moduli na jedan pogled

SchüCad

Modul SchüCad nudi bi-direkcionalno preklapanje sa SchüCal advanced. Mnogobrojne za metalogradnju specifične funkcije omogućuju brzu i sigurno izradu nacrta, također i u 3D-području.

S-Cad

S-Cad pokriva sve funkcije potrebne za izradu 2D-nacrta. Sučelje s  SchüCal basic dopunjava metalo-specifične funkcije.

ATHENA/SE

Sa specijalnim za metal razvijenim funkcijama ATHENA/SE nudi mnoge konstrukcijske mogućnosti. Inteligentni objekti omogućuju brzo konstruisanje, pohranjujući npr. informacije o metalu. Opširna biblioteka normiranih dijelova jednako je sadržana kao npr. statičko pred-dimenzioniranje.

SchüCad Inventor i SchüCad Revit

Povezivanjem na Autodesk-Produkten Invetor(R)  i Revit(R) imate neograničene mogućnosti za 3D-planiranje. Sučeljavanjem sa ShülCal advancec i SchüCal enterprise BIM-modeli mogu biti isto tako obrađivani iz Autodesk Revid(R)  kao kompleksni 3D-modeli uključujući obradu iz Autodesk Inventor(R)

 

CAD funkcija u detalju

CAD konstrukcijske naredbe specifične za metalogradnju

Za izradu detaljnih priključaka Schüco CAD-aplikacija stavlja veliki broj dodatnih konstrukcijskih naredbi na raspolaganje, npr. izrada i editiranje: folija, izolacija, brtvila, staklenih i panelnih blokova.

Nazivna vrijednost kao jačina materijala, dužina segmenta, radijus, položaj uzorka i broj artikala mogu biti unaprijed namješteni ili po potrebi odmah prilagođeni.

CAD-sučeljavanje s SchüCal

Preko sučeljavanja mogu se eksportirati različiti nacrti:

Generisanje sučelja: sučelje SchüCal elemenata uključujući pregled elemenata može se pritiskom dugmeta eksportovati u SchüCad ili S-Cad.

 Plan stakla: specijalno za model ploče plan za staklo i panele nudi sigurnu narudžbu kod dostavljača stakla i panela.

Prikazivanje iskorištenosti: Vašu montažu podržava prikazivanje iskorištenosti i popisa proizvodnje.

CAD-biblioteka

Biblioteka sadrži između ostalog  one Schüco i Jansen sistemske artikle, koji se putem unosa broja artikla mogu jednostavno i brzo ubaciti u nacrt. Nadalje u istom dijalogu mogu se izabrati sučelja Schüco i Jansen detalja regulisanja. Biblioteka normiranih dijelova zaokružuje sadržaj CAD-biblioteke.

Nacrt za pripremu izrade profila

Sve mehaničke obrade na jednom profilnom štapu mogu se eksportirati u SchüCar. Izdanje nacrta za pripremu izrade profila pokazuje sve strane profila, na kojima se vrši obrada uključujući mjere. Dodatna tablica sadržava opis prerade, koordinate uključujući dubinu obrade, kao i podatke o broju artikla i naziv istog. Pomoću izdanja nacrta za pripremu izrade profila obrada se može lakše planirati te pripremiti potrebni alat.

Slobodne konstrukcije

Crtanjem slobodnih kontura predložaka mogu se izraditi i zahtjevnije konstrukcije. U SchüCad definišu se ose profila linijskim grafikama i dodjeljuju određenoj upotrebnoj svrsi. Grafičke informacije učitavaju se u SchüCal, potkrjepljuju se profilima i izrađuju  kao 3D elementi sa svim detaljnim prikazima. Daljnja izrada elementa, kao raspored polja i potkrjepljivanje upotrebnim elementima, provodi se u SchüCalu sa dokazanim alatima. Sa druge strane navedeno prikazivanje volumena može se ponovo eksportovati u SchüCad. Tako je daljnja obrada, kao realistično prikazivanje, u CAD-u moguća bez problema.