Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovde možete da izmenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Login

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste VAŠU ŠIFRU?

 

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na REGISTRACIJU.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

König Holding AG

​​​​Zloty T.1.jpgKÖNIG grupa je međunarodni trgovački koncern za građevinske profilne sisteme, šuplje čelične profile, valjane i ovalne profile. Težište našeg poslovanja su rastuća tržišta Istočne i Jugoistočne Europe.

Naša međunarodna sjedišta preduzeća nalaze se u Mađarskoj, Rumunjskoj, Bugarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Bosni i Hercegovini, Češkoj, Poljskoj, Slovačkoj te u Holandiji.

KÖNIG grupa se nalazi 100% u privatnom posjedu, a u godini 2014. je ostvarila promet u visini od oko 300 miliona eura. Više od polovine prometa koncerna realizovano je izvan Austrije. Naš cilj je postati tržišni lider na svim tržištima na kojima smo zastupljeni. To ćemo postići ponudom vrhunskih rješenja prilagođenih potražnji na tržištu, partnerskim odnosnom sa našim kupcima, prodajom najboljih marki i zahvaljujući našim motiviranim stručnjacima.

Trenutačno KÖNIG grupa zapošljava širom Europe oko 900 uposlenika. To su kvalifikovani specijalisti sa tehničkim i ekonomskim obrazovanjem, koji se zapošljavaju na licu mjesta i ponosno na svojim tržištima realizuju filozofiju koncerna. Pored svoje profesionalne kvalifikacije ovi angažirani timovi su također spremni odgovoriti na tržišno-privredne izazove. Poslovanje koje je usmjereno na potrebe tržišta i kupaca je središnji element stalne obuke i usavršavanja uposlenih.

Na izazove koji će biti u budućnosti pred našim preduzećem gledamo, zahvaljujući našem tehnološkom znanju i ekspertizi naših uposlenih, sa velikim optimizmom.

 

Uprava König Holding AG

EZ_Philip_König_H1.jpg

Philip König, MBA 

Chief Executive Officer

philip.koenig@alukoenigstahl.com


            

 

 
 
 
 ​ 

EZ_Christian_Krenn_H1.jpg Ing. Christian Krenn MAS MSc

Chief Operating Officer