Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovde možete da izmenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Login

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste VAŠU ŠIFRU?

 

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na REGISTRACIJU.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

AluKönigStahl GmbH

2007 AKS WrNeudorf_2.jpgAluKönigStahl je ponuđač visoko kvalitetnih aluminijskih, čeličnih i PVC sistema kao i komponenti za realizaciju savremene, energetski efikasne arhitekture te na taj način podupire gradnju održivih koncepata zgrada. Prodaja renomiranih marki zaslužna je za visoko kvalitetni asortiman, koji se stalno optimira i prilagođava arhitektonskim trendovima i građevinskim propisima.

Više od 50 godina je duga saradnja sa dva na međunarodnom nivou vodeća proizvođača sistema: Schüco, vodeći svjetski proizvođač aluminijskih sistema i stručnjak za PVC sisteme. I Jansen, specijalist za sisteme čeličnih profila. Ova saradnja i inovativni proizvodi doveli su AluKönigStahl do tehnološkog i tržišnog lidera u tehnologiji.

Na području gradnje čelikom i gradnje mostova, izgradnje mašina i postrojenja te proizvodnje vozila i brodova, preduzeće nudi pod renomiranom markom RHS toplo i hladno oblikovane šuplje čelične profile, valjane profile i  okrugle profile.

AluKönigStahl sa radošću pruža podršku svojim partnerima sa širokom paletom stručnih usluga u svim fazama proizvodnje. Preduzeće raspolaže savjetodavnim timovima, koji razvijaju nove proizvode te pomažu u donošenju odluka, kako bi se odabrale optimalne komponente sistema za specifični građevinski projekt.

Uska saradnja na području proizvodne tehnologije, usavršavanja djelatnika, stavljanja  na raspolaganje softvera i smjernica za obradu garantuje racionalnu, efikasnu i kvalitetnu realizaciju projekata.

AluKönigStahl je zahvaljujući osnovanim samostalnim kompanijama kćerima na svim zastupljenim tržištima trenutačno vodeći specijalist u ovoj privrednoj grani u Austriji te Istočnoj i Jugoistočnoj Europi.

Ova činjenica omogućuje pouzdano, intenzivno savjetovanje i podršku partnerima na licu mjesta na svim zastupljenim tržištima te zajedničku izradu tehnički naprednih specifičnih rješenja.