Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovde možete da izmenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Login

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste VAŠU ŠIFRU?

 

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na REGISTRACIJU.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

Nusco Tower

  • Slika 1/4
  • Slika 2/4
  • Slika 3/4
  • Slika 4/4

Nusco Tower je prvoklasna moderna zgrada sa uredima u Bukureštu, koja se nalazi blizu stanice podzemne željeznice Aurel Vlaicu. Strateški je dobro pozicionirana na sjeveru glavnog grada na tangenti koja spaja dvije međunarodne zračne luke Baneasa i Otopeni i veže ih uz centar grada. Uredski toranj se ističe kao markantan zaštitni znak sa visinom od 80 metara i ima 20 spratova. Fasade su podijeljene u zatvorene površine, fasade sa otvorima i velika translucentna staklena polja. Kroz prozore se vide statička konstruktivna križanja, koja se doživljavaju kao markantne strukture. Ovješena fasada ima toplotne osobine i zaštitu od buke te je koncipirana kao fasada sa zaštitom od sunca.

Karakteristike građevinskog objekta

Vrsta građevinePoslovne zgrade
ProizvodiPosebne konstrukcije
Lokacija
020112 Bukarest
Rumunija
Završetak radova2011