Preskoči komande trake
Pređi na glavni sadržaj

Korisnik

Ovde možete da izmenite svoje korisničke podatke i svoju lozinku.

Login

Ukoliko ste se već registrovali na našoj stranici, molimo Vas upišete Vašu e-mail adresu kao i Vašu lozinku. Zatim pritisnite na "PRIJAVA".

Zaboravili ste VAŠU ŠIFRU?

 

Nemate pristupne podatke? Pritisnite na REGISTRACIJU.

Register

Es reicht eine Seite, die - richtig angelegt - sowohl auf verschiedenen Browsern im Netz funktioniert, aber ebenso gut für den Ausdruck oder die Darstellung auf einem Handy geeignet ist. Wohlgemerkt: Eine Seite für alle Formate.

ForgottenPW

AKSHeaderItemTypeForgottenPW Content

ChangePW

AKSHeaderItemTypeChangePW Content

Search

Jezik

Country

STG Beikirch

Logo Gross.jpgPreduzeće STG-Beikirch specijalizovano je na područje automatizacije fasada i zgrada kao i industrijske elektronike, te se ubraja u vodećeg proizvođača sistema za dim i topline.

Inteligentna tehnologija za upravljanje prozorima, zaštitom od neovlaštenog rukovanja, odvodima dima i topline, dimni uređajima pod pritiskom  kao i LON-BUS mrežnim postrojenjima, do sada skrbi u više od 1.000 različitih građevina širom svijeta za sigurnost, te doprinosi optimalizaciji investicijskih i troškova održavanja. „Nevidljiva" rješenja s integrisanim profilom za lančani i pogon za zaključavanje jesu jedinstvena i pokazuju budućnost konstrukcija modernih fasada, koje npr. reaguju ovisno o situaciji u unutrašnjosti zgrada i na uticaje iz okoliša, a ujedno korisnik sa istima može rukovati jednostavno i individualno. Rješenja za prirodni dovod svježeg i odvod potrošenog zraka rezultiraju zdravijom klimom u prostoru te omogućuju efikasnije korištenje prirodnih resursa.